Chekish baliqni issiqlik bilan davolashning qadimiy usuli bo'lib, uning ta'mi va iste'mol parametrlarini yaxshilaydi. Chekish natijasida kumush sazan o'ziga xos xushbo'y hid va yangi oshpazlik xususiyatlariga ega bo'ladi. Harorat va tutun ta'siri ostida uning kimyoviy tarkibi o'zgaradi, mahsulotning yaroqlilik muddati oshadi. Chekish issiq yoki sovuq bo'lishi mumkin. Yuqori sifatli dudlangan quritilgan mahsulotni olish uchun katta kumush karp olinadi, uning xususiyati ko'p miqdordagi yog ' va mayda suyaklarning yo'qligi. Tayyor mahsulot tabiiy shaklda yoki salatlarning tarkibiy qismi sifatida ishlatiladi.
Naqd
qabul qilinganda to'lov
Pul o'tkazish
qabul qilinganda to'lov
Tavsiya etilganlar

